Arme Airsoft

Arme Airsoft

Comercializam o gama larga de arme Airsoft produse de firma Walther care este una dintre cele mai mari fabrici de armament din lume.

Armele Airsoft Walther sunt in sine niste replici destul de fidele in exterior ale armelor militare si pistoalelor.
Airsoftul este un sport in care jucatorii simuleaza o lupta sau diferite scenarii militare, folosind tactici militare, haine de camuflaj si replici de arme.

Replicile airsoft folosesc bile de 6 mm din material plastic ca munitie, avand o masa, de obicei, intre 0.20g si 0.43g.
Detinerea replicilor nu presupune nicio autorizare de la politie, fiind incadrate de lege ca jucarii.

Arme Airsoft - Legislatie

Replicile (armele) airsoft şi cele de paintball ocupă ultimele poziţii din categoria E în Legea Nr.117 din 15.06.2011 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor.

Aspecte generale privind regimul armelor

Art. 4 4) Armele şi dispozitivele neletale din categoria E din anexă pot fi deţinute şi, după caz, purtate şi folosite de către persoanele fizice şi juridice, fără îndeplinirea procedurilor de înregistrare sau autorizare, în condiţiile prevăzute de prezenta lege.

Art. 57. (10) Armele şi dispozitivele neletale prevăzute în categoria E din anexă pot fi procurate în România de orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani.

Legea nu face referire la vârsta minimă de la care un individ poate juca airsoft. Obligaţia magazinelor care vând produse airsoft este de a verifica dacă vârsta cumpărătorului este de minim 18 ani aşa cum prevede legea.

Pentru informatii complecte privind regimul si utilizarea replicilor Airsoft consultati in cadrul Informatiilor rublica Despre Airsoft


Coșul este gol!